Ну ладно. Ось результати після двох ампул баєрового тестостерону. Як бачите, тестостерону як мінімум в 5 разів більше ніж після 5 ампул...
Я вислав результати аналізу адміну на пошту. Окей. Задача. Я поставив 5 ампул абухрейну. В кожній ампулі по 250мг тестостерону енантату. До...
Так я їх спеціально не прикріпив -- цікаво спочатку подивитись що знатоки передбачать.
Монтелукаст (він же "Сингуляр" або "Лукаст") дуже допомагає. Лукаст вчора взяв за 160 грн 10 табл по 10мг. Тренболон уже закінчився, але я взяв...
А чий тренболон ти ставив? Трен ацетат чи енантат? Якщо цікаво і це не заборонено правилами форуму, то можу порадити аптечний препарат, який...
Я поставив був дві ампули тестовірону депо (тест енан від баєру) і здав аналізи сьогодні. Півтори години назад прийшли результати і ... хтось...
В що вдумуватись-то? Ніхто не пояснив чому аналізи не показали тестостерон. Я міг хоть ацетон впаралель з тестостероном ставити і аналізи...
Пацани, ви не по темі пишете. А тема тут тільки одна -- абухрейновий тестостерон повна лажа і мої результати аналізів цьому в підтвердження....
Абухрейн зовсім не робочий -- я не знаю про що ви, пацани, говорите. Перш за все -- рідина в ампулах різного кольору, хоча номер серії співпадає:...
Купив: Testosterone Enanthate 250 Parabolan Modafil Testosteronu propionat Oxiged (blister) Оплатив в понеділок, отримав посилку в четвер....
Separate names with a comma.